Produkter för ricotta ost (41)

Rökt flätost

Rökt flätost

Rökt ostfläta
Rökt Pecorino

Rökt Pecorino

Pecorino Affumicato är en lagrad ost, tillverkad av fårmjölk och naturligt rökt med veteträ. Denna ost kännetecknas av en fint kryddad smak och en mjuk konsistens, vilket gör den perfekt att njuta av ensam eller som en del av ett ostbricka. Pecorino affumicato är en hantverksprodukt, tillverkad enligt traditionella metoder och med genuina ingredienser. Dess hantverksmässiga bearbetning och unika smak gör den till en utmärkt produkt inom den italienska osttraditionen.
Caciocavallo Baby

Caciocavallo Baby

Caciocavallo Baby är en färsk och delikat ost, perfekt för alla tillfällen. Dess mjuka konsistens och lätta smak gör den till ett utmärkt val för förrätter, smörgåsar eller helt enkelt att njuta av på egen hand. Denna ost är tillverkad av mjölk av hög kvalitet och representerar en av specialiteterna inom den pugliesiska osttraditionen. Varje tugga är en inbjudan att upptäcka friskheten och godheten hos lokala produkter, vilket gör den till ett måste för varje ostälskare.
Rökt Caciocavallo

Rökt Caciocavallo

Caciocavallo Affumicato är en ost med en rik, tät och behaglig smak, som är mer rustik jämfört med traditionell caciocavallo. Formerna av denna välsmakande caciocavallo bereds genom att utsättas för en verklig snabb och lätt rökning med mjukt vetestrå, strikt kallt. Smaken berikas av aromerna och dofterna av rök, vilket ger denna ost en fint kryddad och oemotståndlig arom.
RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

RICOTTINA BIO/OMO - Ricotta

Vid slutet av osttillverkningen, med det kvarvarande ekologiska vasslen, produceras ekologisk ricotta. Precis som med andra ricottor berikas vasslen med färsk ekologisk mjölk för att få en mjukare och krämigare ricotta. Produkten erhålls genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80°c, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72°c. När de lämpliga behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2°c. Utmärkt som den är, eller mycket god med tillsats av choklad, socker eller rom. I köket kan den användas för att göra utsökta desserter eller pajer, men även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Finns i termosvetsad behållare med en vikt av kg. 0,150 med fast vikt.
Tortelloni Prosciutto Crudo e Formaggio

Tortelloni Prosciutto Crudo e Formaggio

Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
Tortelloni med Prosciutto Crudo och Ost

Tortelloni med Prosciutto Crudo och Ost

Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERAD 250g - Ricotta

REN FÅR-RICOTTA HOMOGENISERAD 250g - Ricotta

Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C, varefter den kyls ner för att sedan överföras till homogenisatorn, som slätar ut den och värmer den till en temperatur av 72 °C. När de speciella behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2 °C. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra fantastiska desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Tillgänglig i termosvetsad förpackning med en vikt av kg 0,250.
Hjärtan med Porcini-svampar

Hjärtan med Porcini-svampar

De hjärtformade färska ravioli, fyllda med porcini-svampar och ricotta, är ett sublime exempel på italiensk hantverk, designade för att tillfredsställa de mest krävande och sofistikerade smaklökarna. Den färska pastadegen formas till små hjärtan, en symbol för passion och kulinarisk hängivenhet. Fyllningen rymmer skatten av smaker från svampen och den fräscha delikatessen av ricotta.
Gräddglass

Gräddglass

Krem ice cream Cod:VSC017
Fryst Smör

Fryst Smör

Namnet smör är reserverat för produkter utan vegetabiliska fetter med en specifik mjölkfettinnehåll - minst 82% (inte mer än 16% vatten och 2% torrmjölk utan fett). Det tillverkas genom att vispa färsk eller fermenterad grädde eller mjölk för att separera smöret från kärnmjölken. Produkten är rik på vitaminerna A, D, K.